Камерон Діаз остаточно розпрощалася з Голлівудом

13.03.2018, 07:15

Американська актриса Камерон Діаз, якій приписують вагітність первістком, остаточно розпрощалася з Голлівудом. 45-річна зірка "Ангелів Чарлі" щаслива, і її більше не цікавлять кіноролі, повідомляє Таблоид.

Про це розповіла її подруга, актриса Сельма Блер. За її словами, Діаз пропонували зняти римейк фільму "Красуня". Але Діаз відповіла, що "з неї досить".

"Я маю на увазі, що у неї немає більше необхідності зніматися у фільмах. У неї прекрасне життя, не знаю, що б могло змусити її повернутися. Вона щаслива", - поділилася Блер. Остання картина, де знялася Діаз, це був фільм «Енні» 2014-го року. Потім вона писала книги про здоровий спосіб життя.

Раніше ASN розповідала, що 45-річна голлівудська актриса Камерон Діаз вагітна первістком. Про це повідомляє InTouch Weekly з посиланням на джерело. Інсайдери говорять про те, що шлях Камерон до материнства був нелегким і протягом декількох років у неї з чоловіком нічого не виходило. У якийсь момент вона навіть подумала, що вже ніколи не зможе народити і зважувалася усиновити дитину. Однак актриса змогла завагітніти завдяки ЕКО.

Читайте АСН в Google News