"Звідки таких даунів беруть?". Безлер поскаржився на брак кадрів у "ДНР"

12.03.2018, 19:07

Екс-командир горлівських бойовиків «ДНР» Ігор Безлер на своїй сторінці в соцмережі повідомив, що в окуповану Горлівку прислали нового «комбрига». При цьому Безлер підкреслив, що новий «генерал» справляє гнітюче враження перш за все тому, що навіть не з'явився на шикування.

Безлер сказав, що три генерали-попередники відзначилися старанністю в походах по жінках легкої поведінки і героїчним знищенням алкоголю.

"Боже, звідки таких даунів беруть? Або в Горлівку весь непотріб зливають? Тепер унікального командира взводу "в'ючних віслюків" надіслали", - журиться Безлер, повідомляє Донпресс. Нагадаємо, раніше ASN розповідала, що відомий прихильник так званого «русского мира» Костянтин Долгов повідомив, що «міністр доходів і зборів» терористичної організації «ДНР» Олександр Тимофєєв відомий, як «Ташкент» - агент Служби безпеки України.

"Боже, откуда таких даунов берут? Или в Горловку весь непотреб сливают? Теперь уникального командира взвода „вьючных ишаков“ прислали", - горюет Безлер,сообщает Донпресс. Напомним, ранее ASN рассказывала, что известный сторонник так называемого «русского мира» Константин Долгов сообщил, что «министр доходов и сборов» террористической организации «ДНР» Александр Тимофеев известный, как «Ташкент» - агент Службы безопасности Украины.

Читайте АСН в Google News