Бойовики обмежили поїздки жителів з Луганська

12.03.2018, 12:13

Бойовики без попередження і пояснення причини припинили поїздки з окупованого Луганська в Станицю Луганську. Місцеві жителі кажуть, що не можуть купити заздалегідь квитки на автобуси, повідомляє Ліга.net.

За словами співрозмовника агентства, продаж квитків припинено поки на два дні, бойовики нічого не пояснюють людям. При цьому багато громадян приїжджають на місце відправки, сподіваючись виїхати в порядку живої черги. Щоб дістатися таким чином у Станицю, потрібно встати о 04:00. У людей немає ніякої альтернативи, оскільки бойовики заборонили і приватні перевезення.

У той же час луганчани їздять у Станицю на роботу або за їжею. У місті діє комендантська година, тому люди намагаються потрапити додому завидна.

Нагадаємо, раніше ASN розповідала, що ватажок бойовиків «ЛНР» Леонід Пасічник готовий до прямих переговорів з владою України щодо врегулювання конфлікту на Донбасі. «Що буде далі, невідомо, але ми готові до діалогу, ми за те, щоб вирішувати всі конфлікти за круглим столом», - заявив Пасічник.

Читайте АСН в Google News