Самойлова представлятиме Росію на Євробаченні-2018

12.03.2018, 07:18

Російська співачка Юлія Самойлова представлятиме Росію на конкурсі Євробачення-2018, передають РІА Новини. Самойлова повинна була виступати на Євробаченні-2017 в Києві з піснею про кохання Flame Is Burning. Однак Служба безпеки України заборонила артистці в'їзд на територію країни на три роки через її виступ в Криму.

Європейський мовний союз пропонував Росії транслювати конкурс через супутник або змінити конкурсанта. На Першому каналі назвали ці варіанти неприйнятними і відмовилися від трансляції.

Нагадаємо, Україну, за результатами голосування, на пісенному конкурсі «Євробачення» буде представляти 20-річний співак Melovin  (Костянтин Бочаров). Журі віддало виконавцю п'ять балів, а глядачі - найвищий бал - шістку.

Цікавий факт - Вірменію на міжнародному конкурсі «Євробачення-2018» представлятиме переможець українського шоу «Х-фактор-7» Севак Ханагян.

Євробачення-2018 пройде в Лісабоні з 8 по 12 травня, участь у ньому візьмуть представники 43 країн. Переможцем конкурсу в 2017 році став португалець Салвадор Зібрав.

Читайте АСН в Google News