За "КримНаш": Собчак загриміла в базу миротворця

07.03.2018, 21:57

Кандидата на пост президента Росії Ксенію Собчак внесли в базу українського сайту "Миротворець". За свідоме порушення держкордону України, йдеться в повідомленні скандального сайту.

"Свідоме порушення державного кордону України з метою проникнення в окупований Росією Крим в квітні 2014 го і липні 2014-го року. Маніпулювання інформацією для отримання політичних дивідендів", - повідомили укладачі "чорного списку".

Також нагадується, що в 2014 році Собчак "виправдовувала російську окупацію Криму". Нагадаємо, Собчак направила лист в посольство України в Росії з проханням дозволити їй в'їзд до Криму через територію України. Втім, в українському посольстві його ще не отримали. А міністр закордонних справ України назвав подібні наміри "політичною шизофренією".

Раніше, 28 лютого у Ксенії Собчак теж були деякі неприємності. Лідер ЛДПР Володимир Жириновський грубо вилаяв Ксенію Собчак під час запису передвиборних дебатів на каналі «Росія 1». Одіозний політик зажадав, щоб проросійський ведучий Володимир Соловйов змусив Ксенію Собчак замовкнути, а потім назвав її "******" [повією].

Читайте АСН в Google News