Наметове містечко під Радою розігнали через злиття БПП і «Народного фронту» - експерт

05.03.2018, 22:28

Розгін наметового містечка під Верховною Радою – результат домовленості про злиття БПП і «Народного фронту». Про це на прес-конференції заявив директор Центру політичного маркетингу Василь Стоякін, передає кореспондент ASN.

«Розгін наметового містечка – це результат підкилимних домовленостей в політичних колах. Адже всі ми добре пам'ятаємо побиття студентів взимку 2014 року, коли при гарній медійній підтримці вже на наступний день вийшли люди на Майдан і почали кричати: «Банду геть!» Але в разі розгону наметового містечка, такої медійної підтримки не було. І все це вилилося в сумне протистояння, яке асоціюється тільки з матерними коментарями тих, хто живе на Печерську і змушений був постійно обходити це збіговисько», - заявив він.

При цьому експерт вважає, що наметове містечко «протрималося» і так занадто довго. «Це був своєрідний хід у «Народного фронту» і Авакова, які таким чином шантажували президента для об'єднання сил. Адже рейтинг самого «Народного фронту» вже негативний і вони окремо на вибори йти не можуть», - сказав він.

Тому, на його думку, розгін наметового містечка може свідчити про досягнення домовленості між командами президента і Авакова.

Читайте АСН в Google News