Парубій жорстко обізвав нардепів у сесійній залі

01.03.2018, 18:30

Між депутатами і спікером парламенту виникла перепалка через кілька марних переголосувань. Це сталося в ході вечірнього засідання 1 березня, коли спікер в черговий раз поставив на голосування законопроект, але голосів за нього не було. Нагадаємо спікер Андрій Парубій часто називає такі переголосування "рейтинговими", передає кореспондент ASN.

"Я буду ставити на голосування питання корупції по сто разів! По сто разів! Щоб забезпечити боротьбу з корупцією в державі! І не робіть мені зауважень! А краще будьте в залі і голосуйте! Не язиком, а конкретним рішенням! Балаболи!!!"  - емоційно заявив спікер.

Таку різку реакцію спікера викликали зауваження із зали нардепів фракції "Самопоміч", які були незадоволені тим, що глава парламенту кілька разів ставив на повторне голосування проект закону нардепа з його фракції "Народний фронт" Тетяни Чорновіл про створення єдиної абонентської бази споживачів природного газу.

Нардепи невдоволено вигукували із сесійної зали, рекомендуючи спікеру так наполегливо ставити на голосування законопроекти щодо боротьби з корупцією.

Читайте АСН в Google News