Київ перебуває в епіцентрі циклону, в місті 9-бальні затори на дорогах

01.03.2018, 11:23

Київ перебуває практично в епіцентрі циклону, тому в місті весь день 1 березня снігопади, снігові замети, хуртовини і штормовий вітер. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

Циклон над Києвом і складна погода утримається до завтра. А вже в п'ятницю, 2 березня, відбудеться послаблення опадів.

«Водії та пішоходи - рухайтеся обережно і в сто разів повільніше. Людям із серцево-судинними недугами, малюкам і людям похилого віку без особливої ​​необхідності бажано не виходити на вулицю. А з огляду на поєднання низької температури повітря і сильних снігопадів - всім киянам краще перебувати в приміщеннях, або з можливістю швидко десь забігти і відігрітися», - написала Діденко.

У зв'язку зі снігопадами на дорогах столиці утворилися 9-бальні затори. За даними Google Maps, у пробках і тягнучках були дороги як на правому, так і на лівому березі Києва вже станом на 7:30 ранку. Фактично паралізовано рух транспорту на головних вулицях міста: проспекті Перемоги, бульварі Шевченка в обох напрямках, бульварі Лесі Українки. Рух майже зупинилося біля станцій метро «Золоті ворота», «Театральна», «Університет» і «Берестейська».

Працівники Київпастрансу в посиленому режимі розчищають шляхи і зупинки.

Читайте АСН в Google News