Мавпа у краватці: ватажок терористів "ДНР" Захарченко змінив імідж

26.02.2018, 16:10
Ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко коротко постригся і замість військової форми одягнув сорочку, краватку і костюм. Зміну іміджу терориста помітив перший заступник глави Національної поліції України В'ячеслав Аброськін. Останній, до слова, постійно почитує пресу окупантів і викладає в соцмережу її огляди.

"Пропаганда в Задзеркаллі залишається без змін. На всіх перших сторінках "видань", як завжди, "батько народу Захарченко", але хочу відзначити, що цей недолідер змінив тільняшку на краватку. Напевно, почув мою критику, бо в реальному житті він не має жодного стосунку до будь-якого підрозділу Збройних Сил. Даю наступну пораду цій "мавпі у краватці" - найближчим часом йому потрібно приєднатися до свого брата по розуму Плотницьких для тісного "обміну досвідом", - саркастично написав Аброськін.

Нагадаємо, раніше ASN розповідала, що екс-ватажок терористів так званої «ЛНР» Ігор Плотницький кудись зник в Росії. За деякими даними, він утримується в СІЗО №1 у Санкт-Петербурзі «Хрести». 

Читайте АСН в Google News