Кремль дав команду відродити «Новоросію» і готується до нових атак - Стрєлков

22.02.2018, 17:15

Кремль дав команду поступово розганяти тему «відродження Новоросії». Про це заявив екс-ватажок російських терористів так званої «ДНР» Ігор Гіркін (Стрєлков) у соцмережі.

За словами Стрєлкова, «відроджувати» будуть так само, як це було на самому початку війни проти України. «Їм дано команду змінити риторику з «безальтерантівного Мінська» на бідкання про «втрачений шанс-2014». Наказано взяти зі сміттєвого кошика термін «Новоросія» і почати знову рухати його в маси споживачів», - розповів колишній бойовик.

Стрєлков вважає, що є два варіанти розвитку подій. Перший - у Кремлі дуже бояться війни і використовують «старе лякало для Порошенка». Другий - Кремль готовий на капітуляцію у війні на Донбасі в обмін на «заморожування Кримського питання». «Вибір невеликий - між беззастережною капітуляцією (з подальшим прискореним марш-кидком шляхом Мілошевича) і війною. Світовою. США не стануть ризикувати обміном ядерними ударами. Хіба що, якщо будуть впевнені, що їм ніхто не відповість», - вважає Гіркін.

Читайте АСН в Google News