Прикордонники заборонили Саакашвілі в'їжджати в Україну протягом 3 років

21.02.2018, 20:26

Начальник Мостиського прикордонного загону прийняв рішення про заборону екс-президенту Грузії, екс-голови Одеської ОДА, лідеру «Руху Нових сил» Михайлу Саакашвілі в'їзд в Україну до 13 лютого 2021 року.

«Тут сказано, що начальник Мостиського прикордонного загону заборонив мені в'їзд в Україну на три роки... Ні, давайте називати речі своїми іменами: мене вислав з країни знавіснілий від страху барига, що його і його банду повідганяють від корита, і він чомусь думає, що протримається ще три роки», - написав Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

Політик уточнив, що на думку влади – він є двигуном народного протесту, бо позбувшись Саакашвілі вони позбудуться народного гніву. «Чергова дурна помилка. Люди роздратовані відсутністю реформ, відсутністю змін, тотальною брехливістю і злодійкуватістю влади. А Саакашвілі – всього лише один з мільйонів таких незадоволених», - підкреслив він.

Нагадаємо, 12 лютого Саакашвілі затримали в київському ресторані «Сулугуні» і вислали на літаку до Варшави. Саакашвілі взяли на території Польщі згідно із заявою про реадмісію. Пізніше політик полетів в Амстердам, де отримав посвідку на проживання.

Читайте АСН в Google News