"Взяв кадило з серпом - і створив "Християнських соціалістів". Нова партія Добкіна порвала мережі

21.02.2018, 14:16

Нова партія Михайла Добкіна, про створення якої політик похвалився нинішньої ночі, природно, порадувала його шанувальників і друзів. Однак викликала справжній шквал насмішок і негативної реакції у соціальних мережах. Зокрема, багато хто трактував поєднання букв ХС - як "харківські сепаратисти", нагадавши Добкіну скандальну діяльність за часів Революції Гідності.

Нагадаємо, нове творіння Добкіна називається «Християнські соціалісти». Політик показав у мережі фото стяга партії з золотими буквами, доповнивши його побажаннями гарного вечора своїм читачам.

"Михайло Добкін заснував партію «Християнські соціалісти». Більш переконливого доказу, що Бога немає, і не придумаєш. Від сьогодні список найтяжчих гріхів християн виглядає так: 1) спалювання відьом 2) створення Добкіним партії", - написав користувач Руслан Тарасов.

"Верховних соціалістів у нас тепер троє: Каплін, Кива і Добкін. Може, влаштувати між ними криваву лютневу соціалістичну революцію? І нехай в живих залишиться лише один. Його, знесиленого, можна буде добити томиком Маркса", - написав Євген Кузьменко.

"Добкін взяв кадило з серпом - і створив партію "Християнські соціалісти". Ленін перекинувся у Мавзолеї від такого нудного обличчя чергового "соціаліста". Це ще крутіше Киви-"соціаліста". А "християнський соціалізм" змусив нігті Ілліча рости ще швидше від праведного гніву за такий тролінг соціалізму. Ну все - "лівій" ніші в Україні прийшла остаточна смерть. Бо в "ліві" увірвався Добкін - "гібридний соціаліст". Або "гібридний християнин". Хоча яка різниця у випадку з Добкіним..." - пише Дмитро Корнійчук.

Читайте АСН в Google News