У Дніпрі однокласники довели до інсульту учня-переселенця

17.02.2018, 12:27

В учня 5-го класу школи №52 в Дніпрі після багаторазових знущань і тривалого цькування однокласників трапився інсульт. Хлопчик виховується в багатодітній родині Іванових, яка переїхала в Дніпро з окупованого Тореза Донецької області, повідомляє видання «ДніпроЧас».

Як повідомляється, з самого початку - в листопаді 2017 року - нові однокласники нецензурною лайкою стали ображати учня-переселенця і його вагітну маму. Класний керівник звинуватила в конфлікті нового учня, після чого почалося колективне знущання над цим школярем. Потім учень був переведений в паралельний клас, а його мама розповіла, що її синові поставили випробувальний термін і завели щоденник зауважень. А 31 січня однокласники переселенця склали колективну петицію з метою вигнати Іванова зі школи, при цьому постійно погрожуючи хлопчикові.

Також повідомляється, що 1 лютого Іванов подзвонив мамі зі школи і розповів, що над ним знову знущаються однокласники, після чого зв'язок різко обірвалася. Після цього стало відомо, що у хлопчика стався інсульт. Після цієї події в школі було проведено збори, на яких були присутні працівники правоохоронних органів. Адміністрація школи не коментує інцидент. Наразі всі обставини цієї події вивчає управління освіти.

Читайте АСН в Google News