Тотальна зачистка в «МГБ ДНР»: Захарченко боїться зрадників

16.02.2018, 13:42

Ватажок російських терористів так званої «ДНР» Олександр Захарченко розпорядився звільнити всіх співробітників силових структур, які зрадили Україну і перейшли на службу «ДНР», а також мають родичів в Україні. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив блогер Олексій Чібісов.

«Захарченко підписав черговий указ про звільнення всіх співробітників МДБ, у яких родичі живуть на підконтрольній Україні території. Мовляв, можуть інформацію передавати. На всіх керівних постах у цьому «міністерстві» знаходяться ФСБшники, але в підпорядкуванні у них багато зрадників із СБУ, ментів-перебіжчиків та іншої нечисті. Саме їх і викинуть з «держслужби». Замінювати будуть виключно громадянами Росії», - підкреслив Чібісов.

За його інформацією, з 2014 року українських правоохоронців активно брали на службу в «МГБ ДНР», туди потрапили й колишні співробітники СБУ, і міліціонери, всі силовики, які хотіли отримувати російські зарплати.

«Зараз вони стали неугодні навіть ФСБшниками. Зачистка перебіжчиків і зрадників вже почалася», - додав блогер. Чібісов вважає, що це відбувається через те, що Захарченко боїться втратити владу. З підпілля вийшла опозиція так званої «ДНР», зокрема, виступати почав Олександр Ходаковський.

«Тому Захарченко знайшов поки тимчасовий спосіб застрахуватися - позбутися в «МГБ ДНР» від усіх, хто коли-небудь мав відношення до українських силових структур і у кого на підконтрольній Україні території залишилися родичі. Швидше за все, цей спосіб втриматися на троні хоча б тимчасово Захарченко не саме придумав. Підказали люди з Москви - кум бойовика і помічник Путіна Владислав Сурков», - додав він.

Читайте АСН в Google News