П'яна мати на Закарпатті ледь не задушила дитину: діти викликали поліцію

16.02.2018, 08:22

На Закарпатті 10-річний хлопчик викликав патрульних, щоб захистити себе і двох сестер від побиття п'яної матері. Про це пише місцеве видання «Новости Закарпатья».

Інцидент стався 13 лютого близько 20-ї години. У поліцію звернувся хлопчик і розповів, що мама душить сестру, якій 2,5 роки, а інша 7-річна сестра і брат намагалися її захистити. В результаті мати побила всіх трьох.

Правоохоронці по прибуттю знайшли сплячу п'яну жінку, найменша дівчинка лежала на ліжку без одягу, тіло і голова дитини були повністю в синцях. Поліцейські завернули дівчинку в ковдру, викликали «швидку» і заспокоїли старших дітей.

Хлопчик поскаржився, що мати їх не годує, але він вже ходить в школу і сам про себе дбає. А менші сестри залишаються з мамою. Батько дітей на роботі, тому майже не бере участі в процесі виховання. Батько, який приїхав з роботи, розповів, що його дружина часто йде з дому, а потім приходить п'яна.

Патрульні стверджують, що жінка була не тільки п'яна, але і під дією наркотиків. Дітей передали представникам ювенальної превенції.

Читайте АСН в Google News