Пєсков розповів деталі розмови Порошенка і Путіна

14.02.2018, 12:42

Президент України Петро Порошенко і президент країни-агресора Володимир Путін дійсно говорили по телефону 13 лютого. Цю інформацію підтвердив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, передає кореспондент «Газеты.Ru».

За його словами, Порошенко висловив співчуття Путіну у зв'язку з авіакатастрофою в Підмосков'ї. «Він говорив про готовність взаємодіяти по лінії заводу виробника, з'ясування причин авіакатастрофи», - сказав Пєсков.

Також, за інформацією Пєскова, піднімалося питання про продовження обміну заручниками. Раніше в адміністрації Петра Порошенка розповіли, що наш лідер поговорив із Путіним про процес звільнення українських заручників і порядок денний зустрічі глав МЗС нормандської четвірки 16 лютого в Мюнхені. В адміністрації Порошенка підкреслили, що телефонна розмова пройшла в координації з партнерами з ЄС та американськими союзниками.

Нагадаємо, 11 лютого в Підмосков'ї розбився пасажирський Ан-148, ніхто з тих, що перебували на борту, не вижив. Як основні версії катастрофи лайнера Ан-148 у Підмосков'ї слідство розглядає погодні умови, людський фактор, а також технічний стан літака.

Читайте АСН в Google News