Недозволена розкіш. Саакашвілі з'їхав з квартири на Костьольній

10.02.2018, 11:39

Колишній глава Одеської ОДА та лідер політичної партії «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі розповів, що більше не живе в елітній квартирі на вулиці Костьольній та переїхав подалі від центру Києва. Про це Саакашвілі повідомив журналістам, стоячи біля п'ятизіркового готелю Fairmont.

«Якщо вам дуже цікаво, як я розкішно живу, то зараз я проживаю в 2-кімнатній квартирі десь на Печерському на 22-му поверсі, подалі від центру і недалеко від Московської площі. Я більше не можу дозволити собі елітне житло, після свого президентства я нажив гроші тільки на те, щоб зняти 2-кімнатну квартиру. З Костьольної я вже з'їхав, оскільки це був офіс, там ми не могли дозволити собі жити далі. А в цей готель мене запросила група іноземних "серйозних гостей", щоб чаю попити», - заявив Михайло Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше Михайло Саакашвілі жив у квартирі будинку №7 на вулиці Костьольній. Саме там Апеляційний суд Києва вирішив тримати його під нічним домашнім арештом. За оцінками журналістів, вартість оренди цього житла становить близько шести тисяч доларів на місяць.

Читайте АСН в Google News