Рева звинуватив керівництво Волинської області у недоїданні дітей-чорнобильців

09.02.2018, 14:21

Міністр соціальної політики Андрій Рева звинуватив керівництво Волинської області в недоїданні дітей-чорнобильців. Про це в ході години запитань до уряду заявив міністр праці і соціальної політики Андрій Рева, передає кореспондент ASN.

"У нас унікальна ситуація у Волинській області з харчуванням дітей-чорнобильців. Адже в Житомирській, в ряді інших областей - проблем з харчуванням цих дітей немає. Тому я вважаю, що люди, відповідальні за це, повинні понести відповідальність", - заявив він. Рева нагадав, що голови районних адміністрацій не підпорядковуються Кабміну. Але, на думку, міністра, вони повинні понести відповідальність за саботаж державних програм з безкоштовного харчування дітей-чорнобильців.

Так, позафракційний нардеп Ірина Костанкевич звернула увагу міністра, що в області навіть не пройшли тендери з початку 2018 року на забезпечення безкоштовним харчуванням.

"Чи будуть покарані голови райадміністрацій, які з року в рік винні в цьому?!" - обурювалася нардеп. Рева запевнив, що спільно з нардепом готовий звернутися до правоохоронних органів для початку розгляду. "Я готовий разом з вами працювати", - сказав він. Нагадаємо, як повідомляла ASN, на Волині ветеранам УПА збільшили місцеві пенсії вдвічі.

Читайте АСН в Google News