09.02.2018, 12:59

Прем'єр Володимир Гройсман пообіцяв подати в Верховну Раду кандидатуру Уляни Супрун на посаду міністра охорони здоров'я. Про це він заявив в ході години запитань до уряду, передає кореспондент ASN. У відповідь на закид народного депутата Олександра Вілкула, який звинуватив прем'єра у недбалому ставленні до здоров'я українців.

"Ви знаєте, насправді ми намагаємося зупинити той експеримент, який був початий вами! (Прим.: звернувся прем'єр до співголови "Опоблоку" Олександра Вілкула). Будучи главою Дніпропетровської обласної адміністрації і віце-прем'єром. І цей експеримент має назву: "знищення системи охорони здоров'я України". Саме через рішення вашого уряду майже знищена педіатрія, введений експеримент щодо сімейних лікарів, яких ми не змогли об'єднати, і, на жаль, почали втрачати дітей! І те, що розвалена система здоров'я, ви маєте до цього безпосереднє відношення!" - різко відреагував прем'єр на запитання Вілкула.

"Ви разом із Супрун несете відповідальність за смерті дітей!" - виступав Вілкул. Прем'єр у відповідь йому зазначив, що коаліція в парламенті сама визначиться щодо перебування Уляни Супрун на посаді керівника МОЗ.

"Що стосується Супрун, визначиться коаліція. Я внесу в зал її кандидатуру. І ще. Її якостям ще треба повчитися! Вона не дозволяє красти гроші, які передбачені для українців", - підкреслив він.

Читайте АСН в Google News