У "Народному фронті" не підтвердили факт платної участі в сніданку з Трампом

09.02.2018, 10:36

У "Народному фронті" не підтвердили інформацію про платну основу участі українських політиків у сніданку з Трампом. Про це в кулуарах Верховної Ради України перед початком засідання парламенту заявив заступник глави фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук, передає кореспондент ASN.

"Вчора в сесійній залі дійсно було менше депутатів через те, що багато хто виїхав до Вашингтона (Прим.: на Молитовний сніданок). Мені особисто цей факт не подобається. Депутати, які вважають, що у них висока дипломатична підготовка, повинні поміняти рід діяльності. Депутати повинні працювати в сесійній залі... А це (Прим.: їхня відсутність) істотно ускладнює ухвалення рішень у залі. І мене особисто це не влаштовує", - заявив він.

Тетерук визнав, що нардеп з його фракції Павло Унгурян також пропустив засідання парламенту: "У нього послідовна позиція. Він такі молитовні сніданки проводив тут, в Україні. Тому логічно, що він поїхав до Вашингтона".

Нагадаємо, вчора голова РП Олег Ляшко заявив про те, що українські політики платить або по $100 тис. за участь в Молитовному сніданку.
Водночас Тетурук підкреслив, що не може підтвердити інформацію про платну основу участі українських політиків у таких заходах.
"Я можу відповідати тільки за себе", - сказав він.

Читайте АСН в Google News