ФСБ затримано українця, який намагався за підробленим паспортом виїхати в окупований Крим

07.02.2018, 11:42

Жителя Херсонської області, який за підробленим паспортом намагався потрапити до нової дівчини, затримали в окупованому Криму. Чоловік не зміг в'їхати на тимчасово захоплену територію через несплату аліментів в Україні, повідомляє РИА Новости, посилаючись на кримське прикордонне управління ФСБ РФ.

«Основна причина покинути батьківщину і виїхати до Криму полягала в тому, що чоловік був злісним неплатником аліментів, тому офіційно через пункти пропуску виїзд з України йому був закритий. Друга причина полягала в тому, що біля Армянська жила його нова громадянська дружина, кожна поїздка до якої перетворювалася на випробування», - сказано в повідомленні прикордонного управління ФСБ РФ.

У відомстві повідомили, що так як Микола Моцканич, громадянин України 1978 року народження не міг потрапити на «територію РФ» в найближчі роки за своїм паспортом, він пішов на хитру штуку. За порадою друга чоловік поміняв на пляшку горілки у свого знайомого свідоцтво про народження, після чого заплатив працывнику  паспортного столу 600 грн, а через два тижні отримав на руки новий паспорт на чужі дані.

За цим фактом було порушено кримінальну справу за незаконний перетин «держкордону».

Читайте АСН в Google News