ЮНІСЕФ збільшує поставки вакцини проти кору в Україну

06.02.2018, 16:29

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) змінив графік поставок вакцини проти кору в Україну. Про це повідомила заступник голови представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Лора Білл під час брифінгу, передав кореспондент ASN.

"ЮНІСЕФ на прохання МОЗ  України активно працював з виробниками вакцин проти кору для того, щоб забезпечити надходження нових поставок вакцини в Україну протягом наступних тижнів. Україна отримає ще 220 тисяч доз вакцин проти кору до кінця цього місяця. Поставки будуть тривати ще і в березні. І ще одна поставка - в кінці травня", - зазначила представник ЮНІСЕФ.

За її словами, на кінець березня планується поставка обсягом 800 тис. доз вакцин, в травні - ще 76700 доз вакцин. При цьому Білл додала, що у другій половині поточного року організація планує поставити в Україну ще 900 тис. доз вакцин КПК.

Нагадаємо, раніше Центр громадського здоров'я повідомляв, що на сьогодні в Україні зростає попит на вакцини проти кору, в результаті чого в країні залишилося всього 300 тисяч доз вакцин. Причому поповнення запасів на 1 млн доз вакцин варто очікувати лише у квітні.

Читайте АСН в Google News