Водій тролейбуса у Запоріжжі допомогла поліції затримати педофіла

06.02.2018, 16:02

Водій тролейбуса в Запоріжжі Тетяна Надєждіна серед своїх пасажирів впізнала чоловіка, якого розшукували правоохоронці за напад на 8-річну дівчинку. Про це передає запорізьке видання gazeta.zp.ua.

30 січня у Вознесенівському мікрорайоні міста педофіл напав на другокласницю, затягнув її в під'їзд багатоповерхового будинку і почав наругу над нею. Чоловік зняв білизну з дитини і став облизувати статеві органи. Дівчинці вдалося вирватися і втекти. Вона прибігла до школи і все розповіла вчителеві. Пізніше правоохоронці за описом дитини склали фоторобот збоченця.

Жителі Запоріжжя в соцмережах заявили, що бачили цього чоловіка на Соборному проспекті, де той частенько просив закурити у перехожих. До того його бачили в районі «Водоканалу» на вулиці Артема. Місцеві жителі заявили, що це - бездомний, який постійно бродить вулицями у брудному одязі і з розпатланим світлим волоссям, на вигляд йому близько 30-35-ти років.

Заарештувати чоловіка вдалося завдяки водієві тролейбуса, яка впізнала педофіла. Затримання відбулося у неділю, 4 лютого.

Читайте АСН в Google News