У «ДНР» паніка: Басуріну привидівся бліцкриг ЗСУ

05.02.2018, 19:58

Терористи так званої «ДНР» готуються до відбиття якогось бліцкригу ЗСУ, який нібито має пройти по 4 напрямках. Про це заявив один з ватажків російських терористів Едуард Басурін, передає сайт сепаратистів Донбасу.

Бойовики впевнені, що головного удару Київ завдасть на північ і південь від Донецька. «Двома ударами в напрямі Верхньоторецького, Іловайська (17 ОТБР, 93 омбр) і в напрямі Максимова, Старобешевого, Іловайська (1 ОТБР, 14 омбр, частиною сил 30 омбр) спробує подолати лінію бойового зіткнення і прорвати перший оборонний рубіж «ВС ДНР» і, наростивши зусилля введенням других ешелонів і резервів, розсікти донецькі підрозділи, оточити і захопити Донецьк», - розповів Басурін.

Після цього, на думку ватажка бойовиків, буде наступ на рубежі Лутугине-Іловайськ-Комсомольське-Перемога, а також у напрямкі Саханки. Нібито мета подібних дій - вихід на Новоазовськ і захоплення узбережжя Азовського моря.

Мало того, Басурін також передбачає «вторгнення» до окупантів у «ЛНР» в напрямі Кримського та Лутугиного, де метою ставитися розгромити терористів «ЛНР» і вийти на кордон з країною-агресором.

«Запланований ЗСУ бліцкриг не принесе українській стороні очікуваного результату, і в разі збройної агресії щодо «народних республік», противнику буде завдано непоправні шкоди», - розмріявся Басурін.

Читайте АСН в Google News