Діяли нахабно: У Києві затримали банду іноземців, що викрадала елітні автомобілі

05.02.2018, 18:28

У Києві в понеділок, 5 лютого, були затримані троє іноземців, які спеціалізувалися на викраденні елітних автомобілів. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції Києва.

Правоохоронці зазначили, що після опівночі зловмисники прийшли до Range Rover, який був припаркований у дворі будинку на вулиці Механізаторів. Злодії розбили скло і відійшли в тінь. Переконавшись, що ніхто не стежить за ними, вони за допомогою спецпристрою для програмування ключів завели машину і відігнали її в гараж за декілька кварталів від місця злочину.

У гаражі злочинці залишили крадений автомобіль, пересіли в своє авто і хотіли їхати, але їх затримали працівники карного розшуку. Господиня Range Rover нічого не підозрювала, поки їй не подзвонили з поліції.

«Трьох громадян іншої держави, 1971, 1979 і 1983 народження, затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Старшого з них у 2016 році вже затримували столичні оперативники у групі викрадачів елітних автомобілів», - повідомив очільник Нацполіції Києва Андрій Крищенко.

Гараж іноземці орендували без офіційних документів за 1500 гривень на місяць.

Читайте АСН в Google News