Активісти С14 спиляли стенд «Моспархата» біля самозахопленої землі в Києві

25.01.2018, 20:45

Учасники громадської організацій С14 демонтували інформаційний борд каплиці УПЦ Московського патріархату, розташованої біля «Десятинної церкви» в центрі Києва. Про це повідомили в прес-службі організації на своїй сторінці в Facebook.

«Прийшли на самозахоплену Моспархатом землю біля розкопок Десятинної церкви. Проводимо демонтаж», - розповіли активісти. Вони за допомогою циркулярної пилки зрізали стенд. Крім «C14», в акції брали участь представники організації «Традиції і порядок» і «Сокіл». Прокуратура Запорізької області порушила справу у зв'язку з відмовою попів УПЦ Московського патріархату відспівувати трагічно загиблого 2-річного хлопчика.

Нагадаємо, прокуратура Запорізької області порушила справу у зв'язку з відмовою священиків УПЦ МП відспівувати дворічного хлопчика, який загинув увечері 31 грудня, коли на нього впав самогубець. Піп УПЦ МП відмовився провести ритуал після того, як дізнався, що дитину хрестили в церкві УПЦ КП. Після цього мешканці Запоріжжя почали приносити іграшки в храми УПЦ МП, подібні акції пройшли в інших українських містах.

Читайте АСН в Google News