Гройсман обіцяє знизити смертність на дорогах на 30%

25.01.2018, 12:50

Смертність на дорогах буде знижена на 30%. Про це на засіданні Кабміну заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент ASN.
 
"Ми збирали разом з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим і заступником міністра інфраструктури нараду з безпеки дорожнього руху. На 27 році нашої Незалежності жодного прориву в забезпеченні безпеки дорожнього руху немає в країні! Дороги ми робимо в країні. Я говорив, що це для мене особистий пріоритет. Але коли ми будуємо дороги, швидкість пересування по них збільшується, але практичних технічних заходів безпеки, зниження швидкості немає. Це не просто питання контролю, а й забезпечення технічних заходів для зниження й обмеження швидкості ", - заявив він.
 
Гройсман нагадав, що за 2014-2017 рр. - втрачено 15 тис. 300 людських життів в результаті ДТП. "Катастрофа! І зараз ми ставимо завдання - зменшити цими заходами смертність щонайменше на 30%. Звучить як відсотки, але уявіть, що ми зможемо врятувати 4-5 тис. людських життів!" - сказав він.

Читайте АСН в Google News