Порошенко в Давосі: Іноземні інвестори шикуються до нас у чергу

25.01.2018, 11:57

Ще ніколи не було такої великої кількості охочих інвестувати в українську економіку. Про це заявив президент України Петро Порошенко, виступаючи на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, передав кореспондент ASN.

"До мене надходять запити від іноземних інвесторів. Вони хочуть зі мною зустрітися. Такої серйозної кількості ми ще ніколи не досягали. Серйозні гравці на інвестиційному ринку хочуть вийти на Україну", - заявив глава держави.

За його словами, Україна посіла перше місце серед найдинамічніших і нацпривабливіших ринків в ході опитування. При цьому П. Порошенко додав, що АПУ вийшла з пропозицією про зміну законодавства в сфері приватизації.

Як зазначив глава держави, незабаром буде проведена реформа за принципами британських законів, що підтримали потенційні інвестори України. Також потенційним інвесторам глава держави пообіцяв, що незабаром в Україні податок на прибуток буде замінений податком, який буде стимулювати інвестиції.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко опинився у списку топ-10 найбагатших учасників економічного форуму в Давосі (Швейцарія). Глава держави зі статками, за інформацією Cityam.com, $1,6 млрд посідає дев'яте місце.

Читайте АСН в Google News