У Тернополі квартирант зґвалтував 56-річну жінку

23.01.2018, 12:10

У Тернополі 33-річний чоловік зґвалтував і пограбував 56-річну жінку, в квартирі якої деякий час безкоштовно жив. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Правоохоронці повідомили, що злочин стався 21 січня. Уродженка обласного центру 1962 року народження протягом 5 років перебувала на заробітках за кордоном. Квартиру залишила синові, який зловживав спиртним. Чоловік ключі від житла дав товаришеві, щоб той пожив у нього, поки не помириться з дружиною.

Матір про квартиранта син не попередив, а жінка, прагнучи зробити сюрприз дитині, повернулася із заробітків без попередження. Коли вона повернулася, нікого в квартирі не було. О 5-й ранку вона почула, що хтось намагається відчинити двері, жінка відчинила і побачила незнайомого п'яного чоловіка. Він просив його пустити, щоб взяти зарядний до телефону. Жінка відмовила і зачинила двері.

Через деякий час невідомий повернувся і сказав, що привів її сина. Жінка знову відчинила двері і підозрюваний напав на неї. Кілька разів він ударив жінку по обличчю руками, а потім стиснув горло і зґвалтував. Після цього знайшов 700 євро і зник. Жінка за допомогою звернулася до медиків і поліції.

Чоловіка вже затримали на вокзалі, валюту він встиг обміняти на гривні і частину з них витратити. Виявилося, що злочинець - уродженець Гусятинського району Тернопільської області. У травні 2017 року він звільнився з місць позбавлення волі, де майже 7 років відбував покарання за розбійний напад. Зловмиснику оголосили підозру в зґвалтуванні. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.

Читайте АСН в Google News