У мережі з'явилися фотографії загиблих у Кабулі стюардес

22.01.2018, 12:19

У мережі з'явилися фотографії стюардес, які загинули в результаті теракту в Кабулі 21 січня. Фотографії опублікувала користувач Іванютіна Тетяна у себе на сторінці Facebook.

"Друзі, не стало двох прекрасних молодих дівчаток ((((Каті Пасенчук і Іри Медічевої ((((Вічна їм пам'ять (((", - написала жінка в соцмережах. Користувачі в коментарях висловлюють співчуття рідним і близьким загиблих. Зокрема, користувач з ніком Інушка Кочеревська написала про Ірину Медічеву: "Вона з Луганска... її батькам, здається, не повідомили.. ми всі в шоці і не віримо..." 

Багато коментарів від колег, які знали особисто дівчат, а також обурення в зв'язку з тим, що авіакомпанія, в якій працювали загиблі, не забезпечила належної безпеки своїм працівникам. Нагадаємо, в суботу, 20 січня, в результаті нападу терористів на готель "Інтерконтиненталь" у Кабулі загинули 18 осіб, серед них 14 - іноземці.

Повідомлялося, що серед загиблих - двоє нападників, які були ліквідовані. За останніми даними українського МЗС, серед загиблих - семеро громадян України. Всі вони працювали в одній з приватних авіакомпаній. Однак у зовнішньополітичному відомстві не виключили, що з часом кількість загиблих українців може зрости.

ВВС з посиланням на дані, отримані від місцевих правоохоронців, повідомило, що жертвами атаки на готель у Кабулі стали 9 громадян України. Також серед жертв теракту 1 громадянин Німеччини, 1 - Греції, 1 - Казахстану, громадянство ще двох загиблих встановлювалося.

Читайте АСН в Google News