У центрі Києва жорстоко побили юного туриста з Британії

20.01.2018, 11:40

У п'ятницю, 19 січня, біля Михайлівського собору в центрі Києва невідомі побили юного туриста з Великобританії, який прилетів на кілька днів подивитися столицю України. Про це у Facebook повідомила психолог Марія Макуха, яка допомогла побитому іноземцю.

«У п'ятницю, 19 січня, близько 14:00 навпроти Михайлівського собору в центрі Києва, під самою камерою спостереження, натрапила на молодого британського хіпстера, який снігом витирав з обличчя кров. На іноземця напали троє невідомих, жбурнули сніжком і штовхнули валізу. Хлопець намагався їх ігнорувати, вони наздогнали іноземця на Трьохсвятительській, напали зі спини і стали бити ногами. Нічого не вкрали, просто били за нестандартну зовнішність», - написала Марія Макуха.

За її словами, юний британець від сильних побоїв знепритомнів і не встиг роздивитися нападників. Хлопець запам'ятав тільки те, що у одного з нападників була світла зелена куртка. Оскільки ні в швидкій, ні в поліції англійською мовою майже не говорять, вона взялася супроводжувати потерпілого до лікарні і далі писати заяву на нападників. «Заяву в поліції прийняли неохоче, проте все-таки все оформили. Потім посадила потерпілого на таксі в Жуляни. Зараз шукаю свідків та відеозаписи цієї події, щоб покарати нападників і не псувати міжнародний імідж України», - підсумувала Макуха.

Читайте АСН в Google News