У Черкасах надзвичайна ситуація: в місті немає води

19.01.2018, 16:44

У Черкасах ввели режим надзвичайної ситуації у зв'язку з аварією на електромережах і відключенням окремих районів міста від водопостачання. Про це повідомляє місцеве видання «Прочерк».

Причиною НП у місті став снігопад, який призвів до аварії на електромережах і відключення подачі води. Водопровід запустили в аварійному режимі, так він зможе працювати ще кілька годин.

У місті вже створено штаб з надзвичайних ситуацій, який повинен забезпечити підвезення води в різні частини міста. Вияснилось, що на високовольтній лінії електропередач у районі села Сокирна знову сталася аварія, водозабір знову знеструмили. Як повідомив на своїй сторінці у Facebook мер Черкас Анатолій Бондаренко, аварійні бригади обленерго намагаються усунути аварію.

Мер просив батьків не вести дітей до садочків. Воду населенню, а також у школи і лікарні розвозять рятувальники ДСНС. Відключення електрики сталося ще вдень 18 січня, без електропостачання залишилася насосна станція КП «Черкасиводоканал», яка забезпечує водопостачання міста. О 19:55 електропостачання підстанції відновили, але о 05:10 ранку 19 січня відбулася повторна аварія.

Читайте АСН в Google News