У Харкові поліцейський травмувався під час бійки в першу ніч патруля

28.09.2015, 12:02

У першу ніч, коли нова харківська поліція вийшла на чергування, один з поліцейських дістав травму під час бійки. Про це в ефірі телеканала «112 Україна» заявила речник ГУ МВС Харківської області Оксана Калмикова.

«У ніч на 27 вересня поліцейський патруль помітив біля одного з будинків по вул. Клочковській компанію молодих людей. Усі вони були напідпитку. Хтось з цього натовпу кинув у патрульну машину пластикову пляшку. Коли поліцейські підійшли до цих молодих людей, вони почали себе дуже агресивно поводити, кидалися на патрульних, лаялися. Патрульні були змушені викликати підкріплення», - розповіла спікер.

Поліцейський дістав незначну травму ноги. Згодом трьох хуліганів затримали. Їх привезли до Дзержинського райвідділу міліції.

Вже відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 (чинення опору працівнику правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків) КК України. Тепер хуліганам, згідно зі статтею, може загрожувати до двох років в'язниці. Нагадаємо, що 800 патрульних з Харкова прийняли присягу 26 вересня.

Читайте АСН в Google News