Одеський депутат від БПП заперечує дачу хабара детективу НАБУ

13.01.2018, 13:43

Депутат обласної ради Одеси від партії БПП «Солідарність» Олег Бабенко заперечує повідомлення про те, що він пропонував хабар у розмірі 500 тисяч доларів слідчому Національного антикорупційного бюро України (НАБУ), і називає ці повідомлення провокацією. Про це Олег Бабенко написав на своїй сторінці у Facebook.

«Інформація, що з'явилася в деяких ЗМІ з подачі НАБУ про те, що я причетний до дачі хабара в розмірі 500 тисяч доларів за вирішення питань, пов'язаних з «Краяном», є вигадкою і провокацією. НАБУ необхідно або підтвердити звинувачення за допомогою аудіо - або відеодоказів, або вибачитися», - написав Олег Бабенко.

Також депутат написав, що вже найближчим часом повернеться до Києва і сам піде до Національного антикорупційного бюро.

Як раніше повідомляло видання Insider, депутату Одеської облради Олегу Бабенку, якому пред'явлено підозру в спробі дати хабар детективу НАБУ, вдалося втекти від спецназу, вистрибнувши у вікно. У п'ятницю, 12 січня, ГПУ і НАБУ повідомили депутату Олегу Бабенку і його спільникові про підозру в спробі в грудні минулого року дати хабар 500 тисяч доларів за зняття арешту з 185 мільйонів гривень, що знаходяться на рахунках фірми, що має відношення до депутата.

Читайте АСН в Google News