Нардепам видали близько 10 млн грн компенсації за проїзд

09.01.2018, 15:30

Депутати після підвищення зарплат цілком могли б обходитися і без компенсації на проїзд - а це близько 38 тис. грн на рік. Про це в коментарі 112 каналу заявила позафракційний нардеп Наталія Веселова, передає кореспондент ASN.

"Я часто їжджу на Донбас. Користуюся послугами громадського транспорту. Я їжджу або простим поїздом або Інтер Сіті. В принципі, компенсації на проїзд, яку мені виділяють, мені вистачає. На роботу їжджу на таксі, а коли є великі пробки, то на метро", - заявила вона.

При цьому Веселова зазначила, що без компенсації на проїзд можна обійтися. "Тим більше після підвищення зарплат депутатам. Можна було б обійтися без компенсації за проїзд", - сказала вона.

Згідно з офіційною інформацією, в минулому році 250 народних депутатів отримали компенсацію з бюджету за проїзд. Кожен депутат отримав по 38 170 грн компенсації, а в цілому сума компенсації становила 9 млн 400 тис. грн. У списку тих, хто отримав компенсацію: віце-спікери Ірина Геращенко, Оксана Сироїд. А також голови фракцій "Народний фронт" Максимум Бурбак, "Самопоміч" Олег Березюк, заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко і представник президента в парламенті Ірина Луценко.

Читайте АСН в Google News