Озвучений мотив вбивства юриста Ноздровської

08.01.2018, 19:27

Юриста Ірину Ноздровську вбили, помстившись за її правозахисну діяльність. Про це написав на своїй сторінці в соцмережі народний депутат з фракції «Народний фронт» Антон Геращенко.

"Слідство відтворило всю картину цього жахливого злочину по хвилинах. Доказів для суду, починаючи від знаряддя злочину і закінчуючи щирим зізнанням підозрюваного із зазначенням всіх деталей вбивства — більш ніж достатньо. Тепер на підозрюваного чекає суд і тривале тюремне ув'язнення", - написав Геращенко.

Він також припустив, що за мотивами жахливої ​​трагедії згодом буде написана книга і знятий фільм. На початку поста Геращенко досить невтішно відгукнувся про тих, хто завзято вимагав розслідування.

"Не дивлячись на весь цей ярмарок марнославства, піару і самопіару окремих громадян, які прагнуть використовувати людську трагедію в своїх корисливих цілях. Злочини розкривають не народ, не піар-активісти і не народні депутати. Злочини розкривають прості українські поліцейські", - написав Геращенко.

Нагадаємо, раніше директор телеканалу ATR Муждабаєв повідомив, що вбивця Ноздровської - близький родич злочинця, який збив на автомобілі її сестру. Сьогодні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пообіцяв завтра, 9 січня дати прес-конференцію у справі.

Читайте АСН в Google News