Смерть розвідника на Донбасі в Міноборони назвали небойовою втратою

04.01.2018, 16:35

Інформацію про загибель українського розвідника в зоні бойових дій на Донбасі підтвердив спікер Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник. У той же час спікер зазначив, що Олександр Чегурко загинув не в бою, відмовившись уточнити, що саме сталося з військовим.

"Більше інформації я, на жаль, оприлюднити не можу. Цією справою займаються правоохоронні органи - військова прокуратура і Нацполіція. Є кримінальне провадження, яке проводять слідчі органи", - сказав Мотузяник.

Нагадаємо, Олександр Чегурко служив у 28-й окремій механізованій бригаді ЗСУ. Глава Кодимської районної ради Одеської області Геннадій Гладенький розповів УНІАН, що батько загиблого бійця - чорнобилець, мати - діабетик. Сам загиблий незабаром збирався одружитися з дівчиною зі східної України. Днями він повернувся із завдання з непідконтрольної території. Олександра Чегурка ховатимуть 5 січня.

Нагадаємо, раніше ASN розповідала про те, що 5 січня, відбудеться зустріч з підготовки нового обміну полоненими на Донбасі. Також ми повідомляли про те, що є нові деталі розслідування катастрофи пасажирського Boeing 777, що летів в 2014 році рейсом МН17 над Донбасом.

Читайте АСН в Google News