Випущений під домашній арешт вбивця здійснив друге вбивство у Києві

03.01.2018, 18:26

Випущений під домашній арешт 34-річний уродженець Луганської області, який в ході пиятики до смерті побив киянина, на свободі вбив ще одного жителя столиці. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції Києва.

Перше вбивство сталося в будинку на вулиці Генерала Потапова в Святошинському районі, про нього поліція повідомила 2 січня. Під час ліквідації пожежі в квартирі правоохоронці знайшли труп чоловіка з численними травмами на обличчі. Було встановлено, що 34-річний луганчанин, раніше судимий за нанесення легких тілесних ушкоджень, разом із господарем будинку випивали. У них стався конфлікт, який переріс у бійку.

Чоловік кілька разів ударив товариша, той знепритомній. Побачивши, що він не подає ознак життя, зловмисник вирішив приховати сліди злочину і підпалив квартиру. Було порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство, карається в'язницею на строк до 15 років) Кримінального кодексу. Суд обрав чоловікові запобіжний захід - домашній арешт.

3 січня відпущений під домашній арешт підозрюваний був затриманий у зв'язку з новим убивством. Цього разу він убив людину на проспекті Леся Курбаса. Чоловік разом з другом прийшов до знайомого, де розпивав алкогольні напої. Знову виникла словесна перепалка, що  переросла в бійку, після чого товариш вдарив власника квартири стільцем по голові. Вони залишили потерпілого в квартирі і пішли. Наступного дня товариші повернулися в приміщення, де сталася бійка, і виявили господаря мертвим. Цього разу зловмисникові суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Читайте АСН в Google News