Саакашвілі: Судовий процес викликає у мене "блювотний комплекс"

03.01.2018, 11:20

В інтерв'ю журналістам в Апеляційному суді Києва перед розглядом апеляційної скарги Генеральної прокуратури України на рішення суду першої інстанції про відмову в обранні запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту терміном на два місяці стосовно лідера партії "Рух нових сил" Міхеїл Саакашвілі повідомив, що судовий процес викликає у нього блювотний комплекс. Про це передає кореспондент ASN.

"За три дні до суду президент ухвалює рішення, підписує Указ про ліквідацію цього суду! Зверніть увагу на це... Це ще раз доводить, що справа щодо мене - політична. Це комедія!" - заявив він в оточенні дружини, матері і сина, які прийшли на засідання суду.

Саакашвілі нагадав, що "не ухиляється від справи", ходить на допити в ГПУ і СБУ.

"Не дивлячись на те, що весь цей процес викликає у мене блювотний комплекс. Адже всі чудово знають, що вони від мене хочуть. Вони цим судом хочуть знищити справедливість. Про це знає кожен українець", - упевнений він.

Екс-президент Грузії зазначив, що суд щодо нього - це приклад радянської судової системи.

"Ми проведемо сьогоднішній суд. І я не таке ще переживав. Сьогодні на суд прийшов мій син... Це не просто так. Я хочу, щоб він, коли пройде багато років, пам'ятав, що цей суд - це приклад "совка". Такий же суд судив Чорновола. Це цинізм всієї судової системи", - зазначив він.

Читайте АСН в Google News