Українку, яка вийшла заміж за бельгійця, колишній чоловік облив кислотою

26.12.2017, 13:52

У Дніпрі молоду жінку Любов Махаринець облили кислотою. Постраждала вважає, що напад організував її колишній чоловік, з яким вона судиться через дитину. Про це на своїй сторінці в Facebook написала Олександра Ковальова.

Махаринець повторно вийшла заміж за бельгійського режисера Оліаса Барко. Весілля відбулося лише тиждень тому. До цього жінка була одружена з Андрієм Махаринцем, з яким нещодавно розлучилася.

На думку постраждалої, її чоловік організував напад. Її виманили з кав'ярні під приводом передачі квітів, і коли вона вийшла - вмили оцтовою кислотою. Дівчина перебуває в лікарні, лікарі намагаються врятувати її очі.

Любов стверджує, що екс-чоловік принижував її і після розлучення забрав спільну дитину. Зараз син живе у батьків екс-чоловіка. «Вже після розлучення він, при нагоді, бив жінку. На очах у дитини. Суд не вважає, що дитину потрібно передати матері. Суд вважає, що з батьком-соціопатом, який на людях чудово вдає милого зайчика, дитині цілком ок. Суд вважає, що можна і потягнути. Колишній чоловік вважає, що раз усе ок - можна робити що завгодно. Суд не допоможе. Ніхто нічого не бачив і не доведе. Це був не він. Немає складу злочину», - розповіла Ковальова.

Читайте АСН в Google News