Українці більше не хочуть зустрічати Новий рік у Кривому Розі

25.12.2017, 18:30

Найпопулярнішим закордонним напрямком у грудні, як і минулого року, незважаючи на політичну напруженість, залишилася все та ж Польща. Причому відпочивати на новорічні свята туди поїхало аж на 5% більше наших співвітчизників, ніж минулого року - 85% усіх автобусних турів. Найпопулярнішими містами для українських туристів були Варшава, Краків, Вроцлав і Познань, а цьогоріч до них приєдналися ще Катовіце, Лодзь і Люблін, передає сайт 0564.

Також 5% українців поїхали на свята до Білорусі, в Чехії - 5% і Німеччини. Берлін і Мюнхен для зимової поїздки обрали 7% українців. Також багато українців поїхали до Словаччини і Литви. А ось для внутрішнього туризму "Укрзалізниця", як завжди, підкачала з кількістю квитків. Через їх дефіцит українці пересіли на автобуси. Серед найпопулярніших напрямків: Київ - Львів, Львів - Київ і Київ - Одеса".

Причому найбільше українців у грудні поїхало до Львова - 28%, в Одесу - 16%, а до столиці - 15%. Крім того, популярністю користуються Дніпро (13%), Харків (6%), Запоріжжя та Житомир (по 4%). А ось Кривий Ріг цього року випав зі списку популярних місць для поїздок у грудні.

Читайте АСН в Google News