У Кремлі бояться, що зброя США дістанеться націоналістам в Україні

21.12.2017, 12:42

Поставки летальної зброї в Україні можуть «підігріти гарячі голови націоналістів». Про це заявив прес-секретар президента країни-агресора Дмитро Пєсков, передає «Газета.Ru».

«Реакція Москви на можливі поставки летальної зброї в Україну добре відома. Напевно, це зайвий раз підігріє і без того гарячі голови націоналістів, які прагнуть тільки до того, щоб знову перейти до силового методу врегулювання на Донбасі, і абсолютно безперспективного, і знову розв'язати кровопролиття», - заявив спікер Кремля. Він додав, що в РФ поки не чули офіційних заяв із Вашингтона.

Нагадаємо, в Держдепі США підтвердили, що була видана комерційна ліцензія  на постачання декількох видів летального озброєння в Україну, виробництва американських компаній. Не виключили також можливості безоплатної передачі оборонного летального озброєння Україні, згідно із закладеними в новому бюджеті США коштами.

Для початку Київ отримає партію великокаліберних снайперських гвинтівок Barrett M107A1, запчастини, додаткове обладнання, а також боєприпаси на загальну суму 41,5 мільйона доларів.

Читайте АСН в Google News