Гройсман доручив прискорити ліквідацію заторів на трасах через снігопад

20.12.2017, 12:09

«Укравтодор», ДСНС і Нацполіція повинні прискорити процес ліквідації заторів на дорогах через снігопади. Таке доручення на засіданні Кабміну дав прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент ASN.

«Завжди, коли є складні погодні умови, у нас виникають проблеми: пробки на дорогах, якісь проблеми з енергозабезпеченням. Все це зрозуміло. Але що важливо: потрібно розуміти, наскільки всі адекватно реагують на ситуацію, всі ті, хто повинен це робити? Або просто спостерігають, як створюються затори, або ж швидко реагують, щоб це ліквідувати», - заявив він.

Гройсман зазначив, що бачить, як багато людей відповідально ставиться до своєї роботи з ліквідації негативних наслідків складних погодних умов. «Вони розчищають дороги. Відновлювати рух, вони працюють. Але є і ті, хто абсолютно безвідповідально ставляться до своєї роботи. І такі випадки теж є», - визнав він.

Прем'єр доручив виправити ситуацію і попередив, що «безвідповідальності» не потерпить. «Тому я ще раз закликаю «Укравтодор» і обласні відділення «Укравтодору», ДСНС, Нацполіцію, обласні державні адміністрації, щоб ви швидко реагували на ситуацію. У вас все для цього є. Вважайте, що в тих заторах на дорогах перебуваєте або ви або ваші близькі», - попередив Гройсман.

Він уточнив, що в Білу Церкву вже направлені додаткові сили і техніка для ліквідації заторів і складної ситуації на дорогах. Нагадаємо, найбільш критична ситуація на трасі Київ - Одеса, де застрягли понад 800 вантажних і легкових автомобілів. Не менш важка ситуація на трасі Київ - Житомир.

Читайте АСН в Google News