Вистачило б побудувати метро на Троєщину. Депутат назвав космічну вартість ремонту доріг

15.12.2017, 16:57

Наступного року в столичному бюджеті заплановано виділення близько 2 мільярдів гривень на ремонт дорожнього покриття. Таку думку висловив депутат Київради, голова постійної комісії міськради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Андрій Странніков на прес-конференції, передав кореспондент ASN.

"Цього року так само планується непоганий прогрес, бо в дорожньому фонді мільярд 153 мільйони заплановані і приблизно від 600 до 800 млн грн планується отримати від впровадження так званого митного експерименту, який продовжений", - зазначив голова комісії.

За його словами, відповідно до експерименту, половина перевиконання частини плану київською регіональною митницею буде спрямовуватися на ремонт доріг, що дозволить утримати високий темп ремонту дорожнього покриття в столиці.

При цьому Странніков додав, що минулого і нинішнього року в Києві було відремонтовано фактично третину всіх доріг (близько 500 км). Нагадаємо, відповідно до опублікованого на сайті Київради проекту, бюджет столиці в 2018 році складе 49,05 млрд грн. Це на 33% більше, ніж поточного року. Столичні депутати планують розглянути документ до 21 грудня.

Читайте АСН в Google News