Путін вважає, що треба озброюватися, бо «прийдуть, вб'ють і зґвалтують»

14.12.2017, 13:39

На запитання про те, чи буде РФ брати участь у гонці озброєнь, президент країни-агресора Володимир Путін на щорічній прес-конференції віджартувався анекдотом. Про це пише ТАСС.

Лідер Кремля розповів журналістам анекдот про те, як син військового виміняв зброю на годинник. «Колишній офіцер запитує сина: «Синку, у мене кортик був, ти не бачив кортик?» Він відповідає: «Тату, не сварися, поміняв у хлопчака з сусіднього двору на годинник». Батько подивився: «Годинник хороший, молодець. А знаєш, ось прийдуть до нас завтра бандити, грабіжники. Мене вб'ють, маму вб'ють, сестру твою старшу зґвалтують, а ти вийдеш і скажеш: «Московський час 12:30».

Після цього Путін почав сміятися, посміхалися і більшість присутніх. Лідер Кремля заявив, що цей «старий анекдот» найкраще може відповісти на запитання про те, варто озброюватися країні чи ні.

«Загалом в наступному році у нас в бюджеті передбачено 46 мільярдів доларів на озброєння. Це багато чи мало? У США, наприклад, передбачено 700 мільярдів», - сказав Путін. За його словами, Росія не може собі дозволити такі ж витрати, як в Америці, проте запевнив, що навіть із 46 мільярдами, в разі необхідності, зможе себе захистити.

Читайте АСН в Google News