Геращенко пояснив, чому вилизав тарілку в ресторані

09.12.2017, 14:34

Народний депутат України від фракції «Народний фронт» Антон Геращенко прокоментував на своїй сторінці в Facebook відео, на якому він вилизує тарілку в ресторані. За словами нардепа, таким чином він проявив повагу до посла Японії Мічіо Хараді, з яким обідав у ресторані китайської кухні «Бао».

«Я дуже люблю східну кухню, а одна зі страв було особливо смачною. Помітивши це, японський дипломат розповів мені, що в Японії, де не використовують хліб для вимакування соусу, вважається знаком особливої ​​поваги до кухаря, коли тарілка після обіду залишається чистою. І в традиціях Японії це не вважається непристойним. Мені нема чого соромитись. Я поважаю традиції дружніх Україні націй», - написав Антон Геращенко.

Нагадаємо, відео виклав у мережу колишній заступник голови Адміністрації президента Андрій Портнов. «Встановив контроль над депутатами «Народного фронту». У першій половині дня нічого не вкрали - були дуже зайняті вишуканою стравою», - підписав своє відео Андрій Портнов. На його слова Антон Геращенко відповів рекомендацією вивчити літературу про смачну і здорову їжу, а також про смаки і звичаї різних народів.

Читайте АСН в Google News