На третій день після лікування у сімейного лікаря в Жашкові помер чоловік

07.12.2017, 14:24

У місті Жашків Черкаської області на третій день після звернення до сімейного лікаря померла людина. Про це повідомляє ТСН.

Як розповіла дружина загиблого, Олександр Близнюк звернувся до лікаря зі скаргами на біль в горлі і грудях. Медик Людмила Поліщук призначила інгаляцій з гормонами, однак після них чоловікові стало тільки гірше. Тоді лікар запропонувала пити антибіотики. Після двох крапельниць Олександр помер на роботі.

Після проведення судово-медичної експертизи з'ясувалося, що всі органи чоловіки були здорові, проте у нього була ішемічна хвороба серця, про яку ніхто не знав. Тепер дружина намагається з'ясувати, чому перед призначенням сильних препаратів не провели обстеження.

Як тільки стало відомо про смерть пацієнта, медик пішла у відпустку. Розслідування дій лікаря відповідно до медичних протоколів до цього часу не проведено.

Дружина Олександра заявила, що вже після смерті в його медичній картці з'явилися не тільки додаткові записи, але й чужі обстеження. Поліція відкрила провадження за статтею "умисне вбивство".

Читайте АСН в Google News