Жителі Докучаєвська пишуть доноси на мера в «МДБ ДНР»

03.12.2017, 13:42

Жителі окупованого бойовиками терористичного угрупування «ДНР» міста Докучаєвська написали в так зване «МГБ ДНР» донос на свого мера і просять призначити їм нового мера з числа чиновників з вільної України. Про це сказано в опублікованому в мережі листі такого собі глави ініціативного комітету Железняка «міністру МДБ ДНР».

У листі ініціативна група скаржиться на призначеного бойовиками мера Докучаєвська Олександра Качанова, який не тільки не виконав своїх обіцянок, а й байдуже поставився до наказів Захарченка. Ініціативний комітет звинувачує Олександра Качанова в привласненні грошей на ремонт станції швидкої допомоги та гуманітарної допомоги від «Єдиної Росії». Також люди пропонують свою кандидатуру мера Докучаєвська. На думку активістів, містом повинен керувати нинішній глава Волноваської райдержадміністрації Олександр Баранник, який через гоніння Качанова був змушений покинути місто.

Відзначимо, що Олександр Баранник, який працював до війни директором школи і першим заступником мера Докучаєвська, виїхав з міста в зв'язку з захопленням його бойовиками «ДНР», а навесні 2015 року він пройшов конкурс на посаду першого заступника голови Добропільської районної державної адміністрації. У грудні 2016 року президентом України Олександр Баранник був призначений главою Волноваського району.

Читайте АСН в Google News