Задушив, сховав тіло, а батьків втішав тортами. Оголошено підозру вбивці 16-річної дівчини

30.11.2017, 21:19

Прокуратура Київської області повідомила про підозру молодому хлопцю, який задушив свою дівчину і підло навідувався до батьків убитої, зображуючи «занепокоєння» у зв'язку зі зникненням коханої. Моторошна історія сталася в одному із сіл Макарівського району.

 

 

Між 23-річним хлопцем і його 16-річною співмешканкою на побутовому грунті виникла сварка. Після словесних образ з боку дівчини, нетверезий хлопець втратив самовладання і вирішив помститися за образу. Він вчепився дівчині в шию мертвою хваткою і зупинився лише після того, як нещасна вже не дихала.

Вбивця сховав тіло дівчини в покинутий льох  і постійно навідувався до її батьків. А щоб їх утішити через зникнення улюбленої доньки, брехун приносив літній парі торти і всіляко пригощав.
 
Крім цього, зловмисник, маючи доступ до сторінки дівчини в соціальних мережах, періодично заходив з неї, імітуючи активність. Проте, батьки дівчини звернулися в правоохоронні органи. Через два тижні тіло вбитої таки знайшли. Її вбивця затриманий. Києво-Сятошинською місцевою прокуратурою направлено до суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Читайте АСН в Google News