За день через ожеледицю до лікарів у Києві звернулися близько 70 осіб

29.11.2017, 17:08

За день у зв'язку з сильною ожеледицею в Києві травми отримали 69 осіб. Про це повідомив директор департаменту транспортної інфраструктури відомства Сергій Симонов, передає прес-служба КМДА.

«В служби швидкої допомоги звернулися 69 киян через травми. 28 осіб були госпіталізовані», - сказав він. Чиновник уточнив, що сьогодні було зареєстровано 100 ДТП на вулицях столиці.

Симонов зазначив, що дорожні служби столиці працюють у посиленому режимі. Зокрема, складні ділянки вулично-дорожньої мережі обробляються сумішами, щоб запобігти травмуванню киян. «Починаючи з ночі 29 листопада 147 одиниць снігоприбиральної техніки «Київавтодору» почали оперативну обробку вулично-дорожньої мережі міста посипковими матеріалами. Загалом упродовж ночі використано 517 тонн солі та 563 тонни піщано-соляної суміші», - повідомив чиновник.

Він уточнив, що зараз задіяно 242 одиниці снігоприбиральної техніки, 55 бригад з ручного прибирання - всього 381 особа. Особлива увага приділяється підземним і наземним пішохідним переходам, зупинкам громадського транспорту та тротуарам.

Нагадаємо, вранці тролейбуси і автобуси Києва курсували з відхиленням від графіка через ожеледицю. На дорогах столиці та області численні затори і ДТП.

Читайте АСН в Google News